Zöld felület karbantartás


Bízza ránk a nem szeretem munkát!

Zöld felület karbantartása
önkormányzatok részére

Az önkormányzatoknak fontos feladat a rendben tartani a település zöld felületeit.

Erőforrásokat és rugalmasságot igényel a zöldfelületek rendben tartása, mivel változó figyelmet igényel, gondolunk itt például egy extra esős nyárra.

Erre a feladatelvégzésre kínálunk megoldást az önkormányzati szektor számára akár egy-egy alkalommal, akár a munka folyamatos átvállalásaként.

Zöld felület karbantartása
vállalkozások részére

Egy vállalkozás működtetése folyamatos és összetett figyelmet igénylő tevékenység. Sok területre kell koncentrálni, hogy zökkenőmentesen működjön a vállalkozás.

Egy feladat a sok közül a külső zöld környezet rendben tartása, ami fontos, hiszen a vendégek, ügyfelek, vásárlók, partnerek számára  fontos az az összkép, az a benyomás, amit egy vállalkozásról látnak.

Egy tehermentesítő átvállalást jelenthet cégünk kínálata az Ön számára, hiszen hatékony gépekkel és felkészült kollegáinkkal segítségére lehetünk azon a területen, ami általában csak nyűgöt jelent a vállalkozóknak..

Nem kell tovább sakkoznia az idővel, hiszen mi elvégezzük Ön helyett környezetének kertgondozási munkálatait.

Zöld felület karbantartása
a lakosság részére

Otthonunkat szeretjük zöld környezettel körbevenni, szép kertet kialakítani körülötte.

Sok esetben kertünk karbantartására nem jut annyi figyelem, mint amennyit szeretnénk vagy nehéz megszervezni, hogy az egyéb feladatok mentén időben elvégezzük a fűnyírást, sövényvágást és még sorolhatnánk a teendőket.

Úgy gondoljuk, hogy egy szép kert nem jelenti azt, hogy a tulajdonosnak kell vele foglalkoznia, ha ő úgy dönt, hogy ezt rábízza egy vállalkozásra.

Cégünk szolgáltatása megoldást jelent azok számára, akik kertjük kényelmét szeretnék élvezni oly módon, hogy annak karbantartásáról nem nekik kell gondoskodniuk.

Keressen bennünket bizalommal, ka szeretné zöld környezetét úgy rendben tartani,
hogy nem Önnek kell vele fáradoznia

Telefonszámunk: +36 20 567 9710